‘Feestganger’ aangehouden na overlast

08 november 2010

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 7 november omstreeks 01.00 uur aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol veel (geluids)overlast veroorzaakte. De man was aanwezig bij een feestje aan de van Manderstraat en wilde de confrontatie met één van de andere gasten aangaan. De gealarmeerde agenten vorderden de man weg te gaan maar hieraan voldeed hij niet. Daarop werd hij aangehouden,  dit vermoedelijk tot genoegen van de buurt waarvan de politie al eerder een melding ontving van geluidsoverlast. Na de aanhouding keerde de rust weer.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.