Verdachte huurder aangehouden

09 november 2010

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht is op 8 november op de Betje Wolffstraat aangehouden. De man huurde in deze straat een gemeubileerde woning en hij zou de afgelopen maanden een aantal goederen, die eigendom van de verhuurder waren, uit deze woning hebben weggenomen. De verhuurder was het daar uiteraard niet mee eens en deed op 8 november aangifte. Later op de dag besloot de verhuurder de verdachte uit de woning te zetten, waarop de laatste de politie belde. De politie kwam en nam een aanhoudingsbevel mee. De verdachte is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.