People in Place presenteert nieuw logo

09 november 2010
People in Place presenteert nieuw logo

DORDRECHT - People in Place is uitgegroeid tot een veelzijdige personele dienstverlener in de Drechtsteden. De diverse business units zijn elk op hun unieke wijze, en in samenhang met elkaar, gericht op het leveren van individueel maatwerk voor zowel cliënten als bedrijven.

People in Place kiest ervoor om met een nieuw logo en een nieuwe website haar dienstverlening op het gebied van in- door- en uitstroom van personeel binnen de Drechtsteden voort te zetten.

Reinier van der Hel (foto links) hierover: ´5 jaar geleden zijn wij gestart vanuit re-integratie van werkzoekenden. In rap tempo zijn wij uitgegroeid naar een personele dienstverlener op een veel breder terrein. Het resultaat hiervan is dat wij de verschillende vormen van personele dienstverlening hebben ondergebracht in een 4- tal aparte business units. Wij zijn blij dat wij ons nu beter kunnen profileren bij onze klanten en de onderlinge samenhang van de verschillende business units optimaal uit de verf kunnen laten komen, waar zowel werkgever als cliënt van profiteren.´

Richard van de Wijngaart (foto rechts) vult aan: `Met onze organisatie in een nieuw jasje gestoken hebben wij op deze manier één loket voor bedrijven waar zij terecht kunnen voor hun gehele personele dienstverlening; van advies met betrekking tot HRM tot (tijdelijke) invulling van personeelstekort of re-integratie van zieke werknemers. Onze persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit staan borg voor een goed resultaat en tevreden klant.´

Voor meer informatie, zie www.peopleinplace.nl. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.