Aanhoudingen voor winkeldiefstal

12 november 2010

DORDRECHT - Agenten hebben twee aanhoudingen verricht voor winkeldieftal. De eerste aanhouding gebeurde op donderdagmiddag 11 november 2010 nadat een 35-jarige man uit Dordrecht een winkel op het Statenplein in Dordrecht uitliep met een warmtekachel, pollepel en een aansteker. In een plastic tas die de verdachte ook bij zich had kwam een nieuwe spijkerbroek tevoorschijn. De tweede aanhouding gebeurde later in de middag naar aanleiding van een diefstal bij een winkel op het Drievriendenhof. Een 18-jarige man uit  Rotterdam nam twee spijkerbroeken mee. Buiten de winkel hielden beveiligers de verdachte aan.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.