Politie houdt twee mannen aan voor verzet bij aanhouding

13 november 2010

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 november werd een 34-jarige inwoner van Dordrecht bekeurd voor wildplassen op de Noorderstraat. Een vriend van de man, een eveneens 34-jarige inwoner van Dordrecht, was het hier niet mee eens en probeerde de politieagenten van hun werk te houden. Toen dit niet lukte werd hij agressief en moest de politie gepast geweld gebruiken om hem onder controle te krijgen. Hij werd aangehouden. De inmiddels bekeurde wildplasser vond het vervolgens ook weer nodig om zich ermee te bemoeien waarna ook hij uiteindelijk werd aangehouden en beiden zijn ingesloten op het politiebureau.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.