Man gewond na mishandeling door bovenbuurman

14 november 2010

DORDRECHT - De politie heeft een 32-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden omdat hij wordt verdacht van mishandeling van zijn onderbuurman. De politie kreeg rond 02.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag melding van een onenigheid in een portiek aan de Colijnstraat. Daar aangekomen blijkt één man, een 47-jarige inwoner van Dordrecht, zichtbaar gewond te zijn in zijn gezicht. Het slachtoffer is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na verhoor getuige en een verklaring van het slachtoffer kon de bovenbuurman, de 32-jarige verdachte, worden aangehouden. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.