Verdachte van mishandeling en diefstal aangehouden

15 november 2010

DORDRECHT - Een 44-jarige man uit Dordrecht is op 15 november op de Sint Jorisweg aangehouden. Hij zou op 28 oktober 2010 een 61-jarige man uit Dordrecht op de Oudenhovenstraat in zijn gezicht hebben geslagen. De verdachte had het slachtoffer om geld gevraagd, maar het slachtoffer wilde hem niets geven. Daarop sloeg de 44-jarige de man in zijn gezicht en nam hem zijn portemonnee af. Het slachtoffer deed aangifte, waarop de politie een onderzoek startte. De verdachte is ingesloten en wordt verhoord.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.