Nieuwe Jumbo super in Dordrecht aan Slangenburg

17 november 2010

DORDRECHT -Een compleet nieuwe winkel volgens de Junbo formule wordt  in Dordrecht geopend.

 

Dat maakt Jumbo vandaag bekend. De omgebouwde winkel aan de Slangenburg in Dordrecht opent op 12 januari de deuren.

 

De supermarkt is  te vinden naast de PKN Ontmoetingskerk in de wijk Sterrenburg. Enkele jaren geleden verwoestte een brand de supermarkt en werd gezocht naar nieuwe mogelijkheden. Met name RTV Dordrecht en in het bijzonder Ad van der Herik zette zich ervoor in om duidelijkheid te krijgen rond de Slangenburg.

Dat lukte niet direct.

Compleet persbericht van Jumbo Nederland over zes vestigingen in Nederland, waaronder Dordrecht:

 

Jumbo opent binnenkort weer zes nieuwe winkels. De Super de Boer winkels in Oost-Souburg, Bleiswijk, Amerongen en Scherpenzeel, net als de al eerder aangekondigde winkel in Gennep worden omgebouwd tot Jumbo. In Dordrecht zal een nieuwe winkel worden geopend.

De nieuwe Jumbo winkels aan het Europaplein in Gennep en aan de Slangenburg in Dordrecht openen op 12 januari hun deuren. De Jumbo winkels aan het Oranjeplein in Oost-Souburg en de Dorpsstraat in Bleiswijk zullen op 19 januari hun deuren openen. Tenslotte gaan de Jumbo winkels aan de Koenestraat in Amerongen en de Marktstraat in Scherpenzeel op 26 januari open.

Jumbo kondigde onlangs aan de ombouwoperatie van Super de Boer winkels te versnellen: het streven is om 90 nieuwe Jumbo winkels te openen in 2011.

Tijdens de ombouw zijn winkels die worden omgebouwd ruim twee weken gesloten. Zo worden de vestigingen ‘helemaal Jumbo’ gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes, waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. “Jumbo biedt een unieke combinatie van service-elementen aan de klant, die door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden, zodat ze de 7 Dagelijkse Zekerheden goed kennen en ermee leren werken,” aldus formule directeur Colette Cloosterman-van Eerd. Daarnaast krijgen de winkels een versplein waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers.

Openingen

Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen in het kader van de overname van de Super de Boer winkels feestelijke acties om de ombouw te vieren en de klanten welkom te heten. Klanten die bij de opening aanwezig zijn, kunnen naast de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service, ook een leuke attentie verwachten.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Nadat Jumbo onlangs al is uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen in de categorie supermarkten 2010’ heeft Jumbo nu ook een eervolle derde plaats behaald in de verkiezing van het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2010’. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de snelle groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.

 

 

 

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.