People in Place Blik op Werk gecertificeerd

17 november 2010
People in Place Blik op Werk gecertificeerd

DORDRECHT - People in Place heeft het Blik op Werk certificaat binnen gehaald. Het afgelopen jaar gingen 570 bedrijven op voor het keurmerk. People in Place heeft zich geschaard bij de 198 bedrijven die het keurmerk al mogen voeren.

Blik op Werk is het kwaliteitsinstituut dat bijdraagt aan een leven lang gezond en met plezier werken, aan het werk blijven en werk verkrijgen. Blik op Werk gebruikt daarvoor het Blik op Werk Keurmerk en het concept van de Work Ability Index (WAI). De WAI is een vragenlijst die meet hoe werknemers lichamelijk en geestelijk in staat zijn hun werk te doen.

Blik op Werk zet zich in voor het verhogen van de kwaliteit van de “personele dienstverlener”, zoals  o.a. outplacementbureaus, (loopbaan)coaches, counselors, opleidingsinstituten en re-integratiebedrijven. Dit Keurmerk wordt alleen uitgereikt aan organisaties die zorgen dat mensen weer maatschappelijk meedoen, betaald werk vinden, beter inzetbaar worden, maar bovenal gezond aan het werk blijven.

Afgelopen vrijdag, 12 november 2010, werden de certificaten uitgereikt door de heer Jan Laurier, voorzitter en medeoprichter van Blik op Werk. Tijdens deze bijeenkomst was er, naast de mogelijkheid diverse workshops te volgen, ook gelegenheid om een aantal sprekers te horen en met hen in gesprek gegaan. Aanwezig waren o.a. de heer Hans Spigt, voormalig Wethouder Sociale Zaken, Ruimtelijke Ontwikkeling en Integratie gemeente Dordrecht en tevens Voorzitter Commissie werk & Inkomen VNG en mevrouw Agnes Jongerius, Voorzitter van de FNV.

Namens People in Place namen Evelien van der Leest, re-integratie coach & counselor, en Han van de Graaf, kwaliteitsmanager, het certificaat in ontvangst. People in Place is blij haar kwaliteit gewaarborgd te zien.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.