Parkeren tijdens koopavonden en koopzondagen

17 november 2010

DORDRECHT - In de maanden november en december zijn er weer extra koopavonden en koopzondagen rond Sinterklaas en Kerstmis.
Extra koopavonden en -zondagen
De extra openingstijden voor Sinterklaasinkopen zijn op zondag 28 november van 12.00 – 17.00 uur en op vrijdag 3 december tot 21.00 uur.

Als extra koopzondag is 12 december aangewezen. De winkels zijn dan geopend van 12.00 - 17.00 uur.

Tijdens de Kerstmarkt zijn de winkels die aan het parcours van de Kerstmarkt liggen extra lang open op vrijdag 17 december tot 21.00 uur en zaterdag 18 december tot 21.00 uur. De winkels die niet langs het parcours liggen zijn tot 19.00 uur open. Op zondag 19 december zijn de winkels open van 12.00 tot 19.00 uur.

Voor Kerstmis zijn de winkels extra geopend op woensdag 22 december tot 21.00 uur. Op kerstavond, vrijdag 24 december, sluiten de winkels om 17.00 uur.

De openstelling tijdens de gebruikelijke koopavond op donderdag blijft gewoon tot 21.00 uur.

Parkeren
Overal in de Binnenstad geldt van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur tot 22.00 uur betaald parkeren. In Dordrecht kunt u kiezen uit meerdere parkeermogelijkheden. Let goed op de borden, zodat u ziet waar u mag parkeren. In de parkeergarages en op de parkeerautomaten en –meters worden de tarieven en parkeertijden duidelijk aangegeven. De fietsenstallingen zijn op koopavonden en koopzondagen ook geopend en zijn gratis. Komt u met de auto, dan is parkeren in de garages Spuihaven en Veemarkt waar u € 1,00 per uur betaald, goedkoper dan parkeren op straat.

Gratis Parkeren
Gratis parkeren kan zoals altijd op de parkeerplaatsen Weeskinderendijk en Energiehuis. Vanaf beide terreinen rijdt op de extra koopavonden, zaterdagen en koopzondagen een gratis pendeldienst naar de binnenstad.

Voor meer informatie over parkeren in Dordrecht kijk op: www.dordrecht.nl/parkeren

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.