Initiatiefvoorstel CU-SGP naamgeving vergaderzalen krijgt breed draagvlak

18 november 2010

DORDRECHT - In de commissievergadering van 16 november heeft de gehele gemeenteraad, op Beter voor Dordt na, zich geschaard achter het voorstel van de fractie CU/SGP om de vergaderzalen te vernoemen naar historische figuren.

Dit betekent dat Johan de Witt, Jacob Cats en latere politici als Verbrugh (GPV) en Wijnie Jabaaij (PvdA) officieel naar hen vernoemd zullen worden. De verwachting is dat nog deze maand het voorstel officieel goedgekeurd wordt, zodat na de jaarwisseling de realisatie plaats kan vinden.

Beter Voor Dordt was tegen omdat het te veel geld zou kosten. De overige fracties in de gemeenteraad benadrukten echter dat de kosten nihil zijn en passen binnen het budget van de griffie. Want wat kosten nu 12 naamplaatjes?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.