Vrouw van portemonnee bestolen aan de Henri Polakstraat

18 november 2010

DORDRECHT - Een onbekende jongen heeft op 17 november om ± 16.40 uur een 83-jarige vrouw uit Dordrecht van haar portemonnee bestolen. Het slachtoffer had kort daarvoor boodschappen gedaan en liep terug naar haar flatwoning aan de Henri Polakstraat.

Twee vrouwen en een jongen in de tienerleeftijd liepen met haar mee de flat in. Nadat ze haar voordeur had opengedaan, lokten de vrouwen het slachtoffer met een smoes weg. De jongen bleef bij de openstaande voordeur achter en sloeg ondertussen zijn slag: hij nam een portemonnee uit de woning weg. Ze heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.