Man op verdenking van mishandeling aangehouden op de Pieter de Hooghstraat

18 november 2010

DORDRECHT - Een 48-jarige man uit Dordrecht is op 17 november om 13.30 uur op de Pieter de Hooghstraat aangehouden. Hij zou die dag zijn 26-jarige vriendin hebben mishandeld door haar te slaan en te schoppen. Het slachtoffer deed hiervan aangifte. De twee hadden al eerder ruzie gehad en op de 17e ontaardde dit in de mishandeling. De man werd na zijn verhoor in de loop van de avond heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.