RTV Dordrecht haakt in op C.Buddingh'week.

18 november 2010

DORDRECHT – RTV Dordrecht besteedt in de C. Buddingh’ week (20-27 november) elke werkdag aandacht aan dichter C.Buddingh’ 

Vijf dagen wordt telkens een nieuw gedicht van de dichter verbeeld. Deze week gaf RTV Dordrecht een voorproefje van de Buddingh’ wandeling, die zaterdag vanaf12 en 14 uur wordt gelopen vanaf de bibliotheek aan de Groenmarkt.

De muziekgroep Dichter, die op een bijzondere manier Buddingh' gedichten zingt, is gefilmd.

Op 24 november komt Buddingh' gebundeld uit: meer dan 1100 pagina's Buddingh"gedichten, bezorgd door Wim Huijzer.

 

 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.