Auto slaat over de kop

18 november 2010
Auto slaat over de kop

DORDRECHT - Een auto is over de kop geslagen op de Brouwersdijk in Dordrecht. De 51-jarige bestuurster uit Zwijndrecht bleek later in het ziekenhuis alleen spier- en hoofdpijn te hebben. Het eenzijdig ongeval gebeurde op donderdagmorgen 18 november 2010. Waarschijnlijk raakte de auto een van de betonnen blokken die in de berm liggen. Hierna sloeg het voertuig over de kop en kwam tot stilstand tegen de zijkant van een geparkeerde auto.

Foto: Rob van der Woude

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.