Aanhoudingen voor inbrekerswerktuigen op de Laan van Londen

19 november 2010

DORDRECHT - Agenten hebben drie verdachten aangehouden. Op donderdagavond 18 november 2010 zagen politiemensen een bestelbus staan op de Laan van Londen in Dordrecht. In het voertuig lag allerlei gereedschap dat geschikt is om te gebruiken bij inbraken.

Ook lag er een knuppel onder de bijrijderstoel. Op een gegeven moment kwamen de drie aangelopen vanuit de richting van een rotonde. Na controle hielden agenten de mannen van 20, 22 en 24 jaar uit Rotterdam aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.