Staatssecretaris opent zaterdag nieuw Dordrechts Museum

20 november 2010

DORDRECHT -Voor mensen van binnen en buiten Dordrecht zwaait de deuren van het Dordrechts museum zondag 28 november gratis open. De officiele plechtigheid met een opening door staatssecretaris Halbe Zijlstra is 27 november. De gemeente bericht:

 

 

Wethouder F.J. van den Oever (Cultuur) is gastheer bij de officiële opening van het vernieuwde Dordrechts Museum. Genodigden, waaronder leden van het college van burgemeester en wethouders, worden vanaf 10.30 uur ontvangen in de Augustijnenkerk en daarna in de gelegenheid gesteld het vernieuwde museum te bezichtigen. Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Halbe Zijlstra zal de openingshandeling verrichten. Na deze opening is het museum in de maand december voor alle Dordtenaren gratis toegankelij

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.