Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval op de Zuidendijk

20 november 2010
Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval op de Zuidendijk

DORDRECHT - De Politie Zuid-Holland-Zuid is op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeval dat donderdagavond 18 november rond 21.00 uur plaatsvond op de Zuidendijk. Bij het ongeval kwam de bestuurder van een bromfiets, een 44-jarige man uit Papendrecht, om het leven.

Een 40-jarige vrouw uit Dordrecht reed die avond met haar personenauto over de Zuidendijk vanuit de richting van de sportterreinen in de richting van de Provinciale weg. Ter hoogte van de Haaswijkweg Oost ontstond een aanrijding met de bromfietser. Deze raakte dermate ernstig gewond dat de man direct na de aanrijding ter plaatse aan zijn verwondingen overleed. De vrouw bleef ongedeerd.

De politie heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek en is op zoek naar getuigen van het incident. Uit onderzoek blijkt dat vlak voor de aanrijding twee personenauto’s de auto van de vrouw uit Dordrecht in tegengestelde richting zijn gepasseerd. Mogelijk zijn de inzittenden van de personenauto’s getuige geweest van het ongeval. De politie wil dan ook graag met hen in contact komen. Ze kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.