Openingsweekend Sportboulevard

21 november 2010 door Paul Schrandt
Openingsweekend Sportboulevard

DORDRECHT - Door verschillende Dordtse sportverenigingen en exploitant Optisport was een spectaculair openingsprogramma samengesteld. Iedereen was van harte welkom om de Sportboulevard te zien en te beleven. Bezoekers konden genieten van shows, demonstraties en wedstrijden. Daarnaast was er volop gelegenheid om zelf mee te doen in diverse clinics.

Zaterdag vond de officiële opening plaats, met een turn- basketbal- en ijsshow. Verder traden Ali B. en Touzani op als speciale gasten.
Deze show werd gevolgd door een spectaculaire zaalvoetbalwedstrijd van interregionaal team O20 zuid 1 en west 2, georganiseerd door Zaalvoetbalvereniging DZS en Soccer for Life. Ali B. scoorde het openingsdoelpunt. (zie foto)

Zondag was een echte familiedag, de kinderen konden zwarte Pieten helpen sneller cadeautjes te bezorgen en er waren volop clinics op de ijsbaan, in de sporthal en in het zwembad.

Foto's: Paul Schrandt

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.