Drie Fransmannen aangehouden met kilo hennep

21 november 2010

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 november zijn twee Fransmannen van 38 jaar en een van 34 jaar aangehouden. Agenten zagen de mannen over de A16 rijden in de richting van Breda en wilden het voertuig aan een routinecontrole onderwerpen. Toen de agenten een stopteken gaven, zagen ze het drietal plots enkele zakken uit het raam gooien. Het voertuig werd staande gehouden en de zakken werden gecontroleerd. In de zakken bleek ruim een kilo hennep te zitten. De drie Fransmannen zijn hierop aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De hennep is in beslag genomen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.