Man rijdt zonder rijbewijs in gestolen voertuig

21 november 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 november een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van heling en voor het rijden zonder rijbewijs. Agenten zagen de man in aan personenauto over de Thorbeckeweg rijden, toen ze hem wilden onderwerpen aan een routinecontrole. De man ging er bij het zien van de agenten echter plots met hoge snelheid vandoor. De agenten zetten hierop een achtervolging in. Op de Frank van der Goesstraat verloor de man de macht over het stuur, waarbij de auto op het trottoir tot stilstand kwam. De man stapte vervolgens uit het voertuig en zette het op een lopen. De agenten gingen te voet achter de man aan en zagen hem op de Colijnstraat bij twee personen achterin een stilstaande auto zitten. De verdachte is vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen. De auto waarin de man reed bleek als gestolen geregistreerd te staan. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.