Politie houdt vijftal aan met inbrekerswerktuigen

21 november 2010

DORDRECHT - Vier 19-jarige mannen uit Utrecht en een 17-jarige jongen uit Den Dolder zijn in de nacht van zaterdag op zondag 21 november aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen. Agenten zagen de mannen in een personenauto rijden over de  N3 en wilden het voertuig staande houden voor een routinecontrole. De mannen negeerden echter het stopteken en reden slingerend verder. De agenten bleven het voertuig volgen en wisten het ter hoogte van de afrit Papendrecht alsnog staande te houden. Toen vervolgens het voertuig gecontroleerd werd, troffen de agenten diverse inbrekerswerktuigen aan.  Hierop is het vijftal aangehouden en meegenomen naar het bureau. De inbrekerswerktuigen en het voertuig zijn in beslag genomen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.