DZS oefent tegen Jong Oranje

22 november 2010
DZS oefent tegen Jong Oranje

DORDRECHT - DZS Team Truva heeft op de Open Dag van de Sportboulevard in Dordrecht, een demonstratiewedstrijd tegen Jong Oranje (West II en Zuid I) met 6-5 verloren. Het was voor DZS de tweede wedstrijd in 24 uur, nadat het de avond ervoor ook al een competitiewedstrijd had gespeeld.

Tijdens de Open Dag in de Sportboulevard in Dordrecht kregen veel grote sportclubs in de Drechtsteden de mogelijkheid om zichzelf in de spotlights te stellen. DZS en Soccer For Life (de voetbalschool van DZS) mochten aan het einde van de middag een demonstratie verzorgen. Dat gebeurde met een optreden van rapper Ali B en balkunstenaar (en oud-DZS-speler) Soufiane Touzani. De vierhonderd toeschouwers hoorden tot hun vreugde en verbazing dat Ali B en Touzani ook nog zouden meevoetballen.

Van oud-eredivisie-topscorer Touzani was wel bekend, maar ook Ali B blijkt aardig te kunnen voetballen. Hij maakte zelf de openingstreffer, op aangeven van Ibrahim Eisati. Bij Jong Oranje speelden Zouhair Elyaakoubi (normaal gesproken DZS) en oud-DZS-keeper Rafik ‘Barthez’ Charradi mee.

Maar de meest opvallende speler was Danny Browne. De speler van TPP-Rotterdam zorgde voor enorme dreiging en was dan ook vier keer doeltreffend namens Jong Oranje.

Bij DZS was te zi en dat het de avond ervoor al in wedstrijd in de benen had. De ploeg miste vooral in de tweede helft veel kansen en zag in de slotminuut dat Jong Oranje er toch met de winst vandoor ging. Browne –wie anders- zag dat een schot uit tweede lijn van richting werd veranderd en er vervolgens bij de tweede paal alsnog in ging.

Het was slechts een kleine smet op een uitstekende middag, vond medeorganisator Ali Tiznine van Soccer For Life. ,,Als je ziet hoeveel publiek hierop afkomt, kan je alleen maar zeggen dat we een topevenement hebben neergezet. Dit was mooie reclame voor het zaalvoetbal in Dordrecht’’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.