Jubal presenteert zaterdag boek over honderd jaar historie

22 november 2010

DORDRECHT - Drum & Bugle Corps Jubal in Dordrecht bestaat in 2011 honderd jaar, maar jubileert al enige tijd. In januari 2010 werd de vereniging als eerste organisatie vermeld op de Dordtse Historische kalender va erfgoedcentrum DiEP. Dat historie in goede handen is van de vereniging blijkt uit de volgende activiteit:

In het kader van die jubileumviering heeft een eigen Jubal-team het herinneringsboek “Eeuwig Oranje” samengesteld. Het jubileumboek met tal van foto’s en anekdotes is 288 pagina’s dik.

Op zaterdag 27 november om 17.00 uur neemt burgemeester A.A.M. Brok het eerste exemplaar van dat boek in ontvangst tijdens een bijeenkomst die wordt gehouden in het Stadion van FC Dordrecht aan de Krommedijk.

 

Jubal is verder op de eigen website helemaal in jubileumstemming. Een bezoek waard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.