Laagvlieger bekeurd op de N3

23 november 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige automobilist uit Dordrecht heeft op 23 november rond 01.00 zijn rijbewijs kunnen inleveren, nadat hij op de N3 betrapt was op te hard rijden. De man reed volgens de snelheidsmeter van de er achter rijdende politie auto tot 170 km per uur. Gecorrigeerd bleek dat 153 km per uur te zijn te zijn, wat 53 km per uur te hard is. De man verklaarde helemaal niet door te hebben dat hij zo hard reed. Afhankelijk van eventuele eerder begane snelheidsovertredingen zal de Officier van Justitie bepalen wanneer de man zijn rijbewijs terugkrijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.