Man belaagt conductrice in trein naar Geldermalsen en wordt aangehouden

23 november 2010

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Tricht is op 23 november om 23.55 uur op het NS station Dordrecht Stadspolders aangehouden. Een conductrice had hem in de trein naar Geldermalsen gecontroleerd en twijfelde of de studentenkaart die de jongeman aan haar overhandigde, wel bij hem hoorde. Dat vond de jongen kennelijk helemaal niks, want hij begon te duwen en schopte de conductrice tegen haar been. Toen de trein op het station stilhield, kwam de machinist erbij om te voorkomen dat de jongen zou uitstappen. Hij werd in een coupé opgehouden, totdat de politie erbij kwam. Agenten namen de jongen mee. Hij is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.