Stoffelijk overschot gevonden in Oude Maas

24 november 2010
Stoffelijk overschot gevonden in Oude Maas

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - In het water van de Oude Maas bij de Maasboulevard is op woensdagochtend 24 november het stoffelijk overschot van een nog onbekende volwassen man aangetroffen.

Personeel van de bunkerboot ontdekte het stoffelijk overschot en waarschuwde direct Rijkswaterstaat en de politie. De Waterpolitie van het Korps Landelijke Politiediensten heeft het lichaam uit het water gehaald. Daarna het is het stoffelijk overschot naar het mortuarium overgebracht, waar het wordt onderzocht.

Het is niet bekend of de man door zelfdoding, een ongeval, een misdrijf of een andere oorzaak om het leven is gekomen. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en de toedracht ligt in handen van de recherche van het district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard, in samenwerking met de Unit Forensische Opsporing en de Wijkpolitie Zwijndrechtse Waard.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.