Laatse filmopnamen 'Rembrandt en ik' in Dordrecht

24 november 2010 door Paul Schrandt
Laatse filmopnamen 'Rembrandt en ik' in Dordrecht

DORDRECHT - Op 24 november werden op de Grotekerksbuurt de laatse scenes opgenomen voor de EO-miniserie 'Rembrandt en ik'.
‘Rembrandt en ik’ geeft een kijkje in het leven van de beroemde schilder gezien door de ogen van zijn familie en vrienden. Dragan Bakema en Michiel Romeyn vertolken respectievelijk de jonge en de oude Rembrandt. Verder zijn er rollen voor Victor Löw en Wendell Jaspers.
De serie van regiseur van Marleen Gorris is vanaf het voorjaar 2011 te zien bij de Evangelische Omroep.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.