Aanrijding tussen auto en fietsster valt mee

24 november 2010

DORDRECHT - Een aanrijding tussen een auto en een fietsster is goed afgelopen. Op 23 november stond een 55-jarige automobiliste rond 17.35 uur op Van Godewijckstraat nagenoeg stil om de Spuiboulevard op te rijden.

Toen ze optrok, reed juist een 32-jarige fietsster uit Dordrecht vanaf het Achterom de Spuiboulevard op en een aanrijding was het gevolg. De vrouw had een klein kindje in een kinderzitje voor op de fiets, maar dat bleef ongedeerd. De fietsster zelf is zwanger en klaagde over pijn in haar buik. In het ziekenhuis bleek dat alles goed was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.