Wethouder van den Oever plant een boompje aan de Burgemeester de Raadtsingel/Stationsweg

25 november 2010 door Paul Schrandt
Wethouder van den Oever plant een boompje aan de Burgemeester de Raadtsingel/Stationsweg

DORDRECHT - Met het planten van een boom markeerde wethouder F.J. van den Oever (Verkeer) op 25 november de formele oplevering van de vernieuwde Burgemeester de Raadtsingel/Stationsweg.
Dordrecht heeft een hoog ambitieniveau vastgesteld voor de vernieuwing van het Stationsgebied. De gemeente werkt hierin samen met NS en ProRail. Het Stationsgebied verandert de komende tijd in een mooie entree naar de historische binnenstad en een aantrekkelijke plek voor bewoners, bezoekers en reizigers. Het stationsgebied wordt overzichtelijk, veiliger en beter bereikbaar. Om de doorstroming van verkeer beter te laten verlopen is de infrastructuur in het gebied aangepakt. In de middenberm van de Burgemeester de Raadtsingel worden nieuwe bomen geplant, zodat een echte “laan” ontstaat.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.