Vallende motorrijder glijdt over rijksweg

25 november 2010

DORDRECHT - Een motorrijder is gewond geraakt nadat hij op de rijksweg A16 in Dordrecht viel. Hoe het ongeval precies gebeurde is niet duidelijk. Waarschijnlijk botste de 48-jarige motorrijder uit Ridderkerk achterop een auto. Hierna viel hij en gleed over de rijksweg. Eerste onderzoek wees uit dat het slachtoffer een hersenschudding en een schouderfractuur heeft. Een ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht. Op het moment dat de motorrijder viel moest ander verkeer uitwijken. Hierbij raakten twee auto’s elkaar. Het ongeval vond plaats op donderdagmorgen 25 november 2010 rond 07.25 uur op de rijbaan in de richting van Breda.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.