Giek valt van vrachtwagen op de Wieldrechtse Zeedijk

25 november 2010

DORDRECHT - Een giek die van een vrachtwagen viel heeft twee auto’s fors beschadigd. Het ongeval gebeurde op donderdagmorgen 25 november 2010 omstreeks 07.15 uur op de Wieldrechtse Zeedijk in Dordrecht ter hoogte van de Kamerlingh Onnesweg. Daar reed een vrachtwagen met oplegger. Hierop lag een giek, de horizontale arm van een kraan. Plotseling gleed deze giek van de oplegger en kwam op straat terecht. Hierbij raakten twee auto’s die de vrachtwagen tegemoet reden beschadigd. Gelukkig raakten de twee autobestuurders niet zwaar gewond. De ene, een man van 32 jaar uit ’s-Gravendeel, had een gekneusde knie en letsel aan zijn schouder en hand. De andere bestuurder, een 66-jarige man uit Papendrecht, had verschillende kleine wondjes veroorzaakt door het rondvliegend glas. Zijn passagier had niets. De 24-jarige vrachtwagenchauffeur uit Aalsmeer verklaarde dat de giek vastzat met drie spanbanden. Kennelijk was dit toch onvoldoende en knapten deze spanbanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.