Natuurcentrum Weizigt Dordrecht laat boom planten op dag mensenrechten

27 november 2010

DORDRECHT – Op de dag van de mensenrechten (vrijdag 10 december) zal Amnesty International in Dordrecht voor de eerste keer een boom planten op natuur- en milieucentrum Weizigt. Directeur Louise Bergen van Henegouwen vindt het een eer dat deze bijzondere boom in Weizigt zal worden geplant.

Irene Streefkerk is sinds begin 2010 de nieuwe voorzitter van Amnesty Dordrecht. Ze hoopt om 10 uur in de ochtend bij Weizigt op veel belangstelling. Tevens begint om 17 uur een fakkelwake.

Meer info in de agenda op 10 december.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.