Man en vrouw aangehouden na mishandeling portier

28 november 2010

DORDRECHT - Een 30-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Dordrecht zijn in de nacht van zaterdag op zondag 28 november aangehouden op verdenking van mishandeling.
De man werd door een portier van een horecagelegenheid aangesproken vanwege een bedreiging die een aantal maanden geleden had plaatsgevonden. Toen was de man geweigerd.

Nu ontstond opnieuw een confrontatie waarbij de verdachte de portier tegen zijn borst stootte. Terwijl de man door de portier werd vastgehouden, bemoeide de vrouw zich eveneens met het gebeuren. Zij sloeg de portier een aantal keren tegen zijn hoofd. Intussen was de politie gealarmeerd en konden de twee worden aangehouden. De politie doet onderzoek naar het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.