Eline van den Boogaard uit Dordrecht kansrijk voor Staten ZH

28 november 2010

DORDRECHT -PvdA voorzitter van Dordrecht, Eline van den Boogaard,  gooit hoge ogen om in 2011 in de provinciale staten te worden gekozen. Ze steeg op de ledenvergadering van de provinciale PvdA  naar plek zeven.

Een bericht van de Dordtse PvdA site:

De nieuwe plaatsen van de kandidaten uit Dordrecht zijn nu geworden: Eline van den Boogaard op 7, Jacqueline van den Bergh op 16, Daan Cobelens op 23 en Eric Meijer op 33. Zaterdag 27 november 2010 is in een tumultueuze vergadering (gebeurt altijd) de kandidatenlijst van de PvdA Provinciale Statenverkiezingen Zuid-Holland vastgesteld, in Engels in Rotterdam. Al vrij snel – vanaf plaats 5 – werden er tegenkandidaten van hoger op de lijst ingebracht. Samenwerking met andere afdelingen is dan aan de orde. Eline van den Boogaard is gestegen naar plaats 7. Jacqueline van den Bergh kwam net 3 stemmen tekort en slipte naar 16. Daan Cobelens en Erik Meijer behielden hun plaatsen 23 en 33.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.