Succesvolle Buddingh’ week schakend afgerond

29 november 2010
Succesvolle Buddingh’ week schakend afgerond

DORDRECHT - De eerste Buddingh’week is schakend afgerond in de Gijs van Aardenne zaal in den Witten Haen.  Jan Jaap Janse en Kees van ’t Hoff wonnen de Buddingh’ gebundeld. Dat boek werd eerder in de week gepresenteerd door bezorger Wim Huijser aan de zonen van de dichter: Wiebe en Sascha.

De bestuursleden van het Buddingh’genootschap Wim Huijser en Peter de Roos sluiten de week af, door aan de schakers het boek te overhandigen.

De week Buddingh’ in zijn stad Dordrecht was een coproductie van een aantal partners zoals het Buddingh’ genootschap, de centrale bibliotheek, schaakclubs, kunstenares Katinka van Haren, muziekgroep Dichterbij, villa Augustus, Dordrechts Museum  en stichting Perspectief.  Wethouder Piet Sleeking van Beter voor Dordt liet weten deze samenwerking te waarderen.

Angelique Rosmolen legde als vaste fotograaf van de Buddingh’ week het geheel vast. Meer schaakinfo op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.