Feestelijke opening van nieuwe Dordtse Biesbosch

30 november 2010

DORDRECHT - De Nieuwe Dordtse Biesbosch krijgt steeds meer vorm. Na het speelbos De Elzen is in Dordrecht nu ook de herinrichting van de Louisa- en Cannemanspolder en bos De Elzen voltooid. De feestelijke opening wordt gevierd op vrijdag 3 december, van 11.00 tot 13.00 uur in de fruitboomgaard van de Louisa- en Cannemanspolder. Wethouder H.P.A. Wagemakers (Recreatie), verricht samen met gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, de heer J.L. Evertse, mevrouw M. Brouwer van Staatsbosbeheer en de heer G.J. Schelling van Waterschap Hollandse Delta de opening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.