Cobouw lovend over techniek Sportboulevard Doordrecht

14 december 2010

DORDRECHT -Het blad Cobouw zet de Sportboulevard in Dordrecht in de landeljke aandacht gelet op de halvering van het energieverbruik.:

De overdekte Sportboulevard in Dordrecht verbruikt ruim de helft minder energie dan een vergelijkbaar complex.
"De opzet is redelijk rechtlijnig en simpel", zegt Marc Douma van Techniplan Adviseurs over de techniek in de Sportboulevard. "In grote lijnen komt het neer op warmtewisselaars, leidingen, pompen en regeltechniek", aldus de directeur van het Rotterdamse installatieadviesburea

MEER:

http://www.cobouw.nl/nieuws/2010/12/14/ProjectSportboulevard-Dordt-halveert-energieverbruik.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.