Wieldrecht E3 kampioen

20 december 2010
Wieldrecht E3 kampioen

DORDRECHT - Het duo heeft sinds 3 maanden de verantwoordelijkheid over de groep. Met een selectie van 10 fitte spelers is het duo dit seizoen begonnen. Met bekende namen uit het voormalige Wieldrecht F1 van vorig seizoen als Davy Verzijden, Thom van Dijk, Sem van Wort, Lars Hoornweg, Owen Bakker, Sander Versluis, Lucas Bravenboer, Wessel de Haas en Quentin Smakman. De ervaren speler Artin Ghavanlou van het voormalige Wieldrecht E6 is de enige aansprekende versterking dit seizoen. In de eerste wedstrijd van het seizoen verliest Wieldrecht E3 uit met 1-0 van Groot Ammers E2. De jongelingen van Wieldrecht herstellen zich echter knap met (uit)overwinningen op VVGZ E3, De Zwerver E2, Pelikaan E4, Rijsoord E2 en Groot Ammers E2 (return). De vraag die al weken onbeantwoord bleef door het vroeg ingetreden winterse weer. Worden we kampioen of toch pas volgende week? Woensdagmiddag kwam het verlossende woord. Wieldrecht E3 is najaarskampioen E-Pupillen in de, 4e klasse 444. Een knappe prestatie van de eerstejaars E-pupillen van v.v. Wieldrecht die het in de competitie vaak moesten opnemen tegen tweedejaars E-pupillen. Volg de verrichtingen van Wieldrecht E3 op www.wieldrecht-E3.webklik.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.