Bijna honderd procent voor Hans Berrevoets in Klockelaer-schaaksimultaan

23 december 2010

DORDRECHT –  De Dordtse schaker Hans Berrevoets moest maar één maal remise accepteren in de simultaan in de dienstencentrum Klockelaer.  De drievoudig kampioen van de Willige dame deelde het punt met de enige schaakster, Francijna Wijnhoven. Hierdoor haalde hij net geen score van honderd procent in een veld van veertien tegenstanders.

De  Klockelaerschakers gaan op donderdag 6 januari 2011 verder met het eigen schaakkampioenschap vanaf half tien aan de Tak van Poortvlietstraat. 

Aanstaande dinsdag is er een nieuw schaakevenement: Hhet vijfde hoogendoorntoernooi met ook de uitreiking van de Henk van Alphen erebokaal
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.