Luidruchtige dronken man aangehouden

26 december 2010

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is zondagmorgen rond de klok van 07.30 uur aangehouden op het Damsterdiep. De man veroorzaakte daar in beschonken toestand voor overlast. Hij liep luidkeels schreeuwend door de straat, bonkte op ramen van huizen en sloeg op auto’s. Buurtbewoners hielden de man vast in afwachting van de politie. Die sloot hem op het politiebureau in wegens openbare dronkenschap. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.