Twee verdachten aangehouden na woninginbraak

29 december 2010

DORDRECHT - Agenten hebben kort na een woninginbraak twee verdachten aangehouden. Op dinsdagavond 28 december 2010 kwam de melding dat er twee mannen aan het inbreken waren in een hoekhuis van de Sweelinckstraat in Dordrecht. Agenten stelden zich tactisch in de buurt op. Politiemensen zagen in de Van Blanckenburgstraat twee mannen lopen waarvan het signalement klopte met die van de inbrekers. De twee renden weg en gingen al zigzaggend tussen auto’s door. Maar dat voorkwam hun aanhouding niet. Agenten namen de twee verdachten van 17 en 20 jaar uit ’s-Gravenhage mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.