Rondleidingen mogelijk door park Merwestein Dordrecht

01 januari 2011

DORDRECHT – Park Merwestein staat op maandag 10 januari 2011 centraal op de nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 20 uur van de Dordtse afdeling van de landelijke vereniging Groei en Bloei.
Het voormalige landgoed  Merwestein heeft een geschiedenis die terug gaat tot 1885.

Joop Franken, gids van het instituut voor Natuurvrienden werk (IVN), zal de mensen op de bijeenkomst in gebouw de Gravenhorst meenemen op een tocht door het park. Hij wil graag in 2011 mensen van het park daadwerkelijk laten genieten. Hij biedt dus rondleidingen aan. Franken vindt bij het overbrengen van de liefde voor het park stichting park Merwestein aan zijn zijde.
Het bestuur van deze stichting onder leiding van voorzitter Jan van Zurk maakt zich, volgens de laatste nieuwsbrief, toch een beetje zorgen over de toekomst.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.