Sponsorloop bij de Hoop Dordrecht levert tienduizend euro

01 januari 2011

DORDRECHT -Een sponsorloop bij het evangelische centrum voor verslavingszorg, de Hoop, heeft tienduizend euro opgebracht. Het geld is bestemd voor het inloophuis aan de Spuiweg, in Dordrecht.

Carl van den Berg is daar de coördinator van. Het inloophuis, dat zich richt op dak- en thuislozen, kwestbaren en andere mensen die aandacht nodig hebben, gaat uitbreiden.  De oudste werkervaringsplaats van de Hoop, Breadline, maakt daarom plaats  voor het inloophuis.

De catering van Breadline, een succesafdeling, gaat gewoon door.

De uitbreidingv aan de Spuiweg is mede nodig om vaker tussen de middag voor warme maaltijden te kunnen zorgen.  Vaak zijn er nu al zestig mensen die mee de maaltijd gebruiken.

Meer over de loop op en de  Hoop:

 

http://www.dehoop.org/

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.