Auto in sloot: geen gewonden

05 januari 2011

DORDRECHT - Een 67-jarige automobilist uit Dordrecht en zijn 46-jarige passagier uit Dordrecht zijn op 4 januari met de schrik vrijgekomen toen ze in een personenauto op de Zuidendijk in een sloot terecht kwamen. De auto lag op zijn kop in het water, maar de inzittenden wisten hun voertuig zelf te verlaten. Mogelijk raakte de bestuurder bij het nemen van een bocht een hoeveelheid sneeuw op het wegdek. Er was geen sprake van alcoholgebruik. De auto is uit de sloot getakeld.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.