Van de trap gevallen

07 januari 2011

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht is van de trap gevallen. Het slachtoffer was op donderdagmiddag 6 januari 2011 aan het werk op het dak van een pand aan de Dubbelsteynlaan West in Dordrecht. Op het moment dat de man op de trap wilde stappen viel hij naar beneden. In zijn val raakte hij met zijn zij eerst een balk en hierna de grond. De 43-jarige klaagde dan ook over pijn aan zijn zij. Een ambulance bracht hem voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.