Op woensdag 12 januari dubbel Jumbo dag in Sterrenburg

09 januari 2011

DORDRECHT -Naast de Ontmoetingskerk in de wijk Sterrenburg in Dordrecht opent woensdag 12 januari de nieuwe Jumbovestiging in het pand dat is hersteld na een brand. In het winkelcentrum Sterrenburg zal ook een supermarkt komen in Jumbostijl.,

Die Jumbo zou in de toekomst nog naar een grotere plek kunnen gaan waar nu nog het leegstaande pand te vinden is van de Keuringsdienst van Waren. De krakers zijn vertrokken in afwachting van nieuwe activiteiten, maar tussen de eigenaar van dit pand en de eigenaar van het winkelcentrum Sterrenburg lijkt nog een patstelling te bestaan.

Een bericht uit Sterrenburg

Op 12 januari is het dan zover.  Ruim drie jaar na de brand opent Jumbo de super aan de Slangenburg. De vestiging wordt ‘helemaal’ Jumbo en na een opleiding kan het personeel beginnen. Jumbo garandeert de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Bij de opening zal er in het kader van de overname van de Super de Boer winkel een feestelijke actie zijn om de ombouw te vieren en de klanten welkom te heten. Klanten die bij de opening aanwezig zijn kunnen een leuke attentie verwachten.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.