Voor mishandeling aangehouden

09 januari 2011

DORDRECHT - Op de Voorstraat in Dordrecht hebben agenten een 53-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Bij de politie kwam op zondag 9 januari 2011 rond 01.50 uur een melding van een mishandeling. Op straat lag een 26-jarige man uit Dordrecht die door iemand geslagen was. Uit onderzoek kwam naar voren dat de 53-jarige hem had geslagen. De verdachte vertelde dat hij een broodje zat te eten bij een eetgelegenheid en plotseling een klap in zijn nek kreeg. De 53-jarige rende achter de 26-jarige aan en op straat ontstond de ruzie.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.