Tas vol met parfum

09 januari 2011

DORDRECHT - Een 30-jarige man zonder bekende woonplaats is op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal. Agenten zagen de man op zaterdagmiddag 8 januari 2011 binnen in een warenhuis aan de Voorstraat in Dordrecht. De verdachte stopte diverse flesjes parfum in zijn tas. Hierop liep hij de winkel uit waarbij het alarm afging. Buiten volgde de aanhouding van de 30-jarige. In de tas zaten negentien flesjes parfum met een waarde van ruim 700 euro. De man wilde niets kwijt over waarom hij de parfum had gestolen. Hij weigerde een verklaring af te leggen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.