lunchschakers beginnen weer in poffertjessalon Visser in Dordrecht

09 januari 2011

DORDRECHT -De broodschakers beginnen weer. Anderen spreken over lunchschaak. In elk geval is er vanaf aanstaande woensdag half één weer een competitie in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt. Arno Slagboom, Johan Went en Hans Berrevoets vormen het organisatiecomité.

De Willige Dame, de dinsdagavondclub, stelt materiaal beschikbaar. Liefhebbers hebben twintig minuten voor een partij als zij zich om half  één bij de wedstrijdleiding melden. Info: www.tomsschaakboeken.nl

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.